2015. április 29., szerda

GIGA méretű nanopad + AJÁNDÉK normál méretű - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


Giga méretű nanopad + ajándék normál nanopad
Nem tudod, hova tenni az autóban a telefonod, vagy a navigációt?
Egy nagyobb fékezés után keresgélned kell az ülés alatt, a váltóboxból kiugráló kulcsokat, zsepit, apró tárgyakat?
A megoldás, ez a praktikus gumilap, ami mikrobarázdás kiképzésének köszönhetően, ragasztás nélkül odatapad a műszerfalra, és rá is ugyanígy tehetünk tárgyakat, melyeket a vákuum technikának köszönhetően, biztonsággal meg is tart.
Nanopadnak hívják eme nagyszerű találmányt, nincs rajta ragasztó, nem mágneses, de minden tömör felületen megtapad, egyszerűen, a vákuum elvén.
Emelő erővel, természetesen megszűntethető a tapadás, egyszerűen csak emeld le a ráhelyezett tárgyat a padról, ilyenkor levegő kerül a két felület közé, és minden nyom nélkül megszűnik a vákuum, melyet bármikor újra "aktiválhatsz", amikor újra tárgyat helyezel rá.
Biztonságban szeretnéd tudni a műszefalon a Gps-t, mobilt, lakáskulcsot, rágót és egyéb kellékeket? A legújabb, 2015-ös giga-méretű nanopadon mindez egyszerre elfér!
Bevezető akciónkban, féláron, egy normál méretű nanopad áráért hozzájuthatsz, és most duplán jóljársz, ha gyorsabb vagy mint a többiek, mert megajándékozunk egy normál méretű nanopaddal is, tehát egy hatalmas, és egy normál nanopadot találsz majd a csomagban.
Csomag tartalma:
- 1db normál nanopad: 14 x 8 cm
- 1db Giga nanopad: 20 x 14 cm
Mérete, a normál nanopad több mint kétszerese, és átlátszó vagy fekete kivitelben választható!
Eredeti ár: 3590 Ft
Akciós ár:
1590 Ft



Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2015-05-12 14:45
. GIGA méretű nanopad + AJÁNDÉK normál méretű - Jelenlegi ára: 1 590 Ft